NYHETER
I skogens dype, stille ro av Mikkel Soya Bølstad
Med nysgjerrighet og kjærlighet til skogen som drivkraft drar forfatteren på jakt etter historien til den norske urskogen i bortgjemte raviner, under bergvegger, oppå øde åsrygger og i juv, der sola aldri skinner.
Ultraprosessert av Chris Van Tulleken
"Hvorfor spiser vi greier som ikke er mat ... og hvorfor klarer vi ikke å stoppe?" av Chris van Tulleken
Togferie av Erik Sveberg Dietrichs
Opplev Europa med tog!
Sånn her lager du … En kokebok av Kristoffer Kaayne Kaalsaas
Slik nailer du matlaginga, selv om livet går til helvete!
Kokeboka – Hva skal vi spise? av Marit Kolby og Hanne Fisher
«Maten du finner her, er først og fremst satt sammen for å fungere, ikke for å imponere.» – Marit og Hanne
Eltefri bakst av Ina-Janine Johnsen
Gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Rest. av Jimmy Øien og Øystein Ruud
En tredel av maten i Norge blir kastet, sier den offisielle statistikken. Men den teller ikke alle matressursene som aldri når frem hverken til industri, butikk eller forbrukere.
Radikal ro av Kathrine Vigdel
Kunsten å leve saktere, stresse mindre og nyte mer
Hetetokter og kalde fakta av Helena Enger
Er du kommet i overgangsalderen, eller gruer du deg kanskje til det som venter deg der? Da kan det være godt å vite at med litt hjelp er det fullt mulig å fortsette å leve livet ditt som før.
Naturen som lekeplass av Mathias Karlsen
Det kan skje magiske ting når vi lar barna bestemme hva som skal skje og hvilken vei vi skal gå. Slik gjør du friluftsliv med små barn til et eventyr!
Kroppen for voksne av Trond-Viggo Torgersen
Trond-Viggos personlige refleksjoner kombinert med et muntert og opplyst språk, gjør Kroppen for voksne til en stor leseopplevelse og et godt utgangspunkt for å ta kloke valg om egen helse.
Din komplette guide til overgangsalderen av Anita Hegge og Mari Ellingsen Chammas
Overgangsalderen trenger ikke være preget av hetetokter og dårlig humør! Her er boken som gir deg informasjonen du trenger for å gjøre denne tiden til en ny vår i livet – og du får sterke historier fra kvinner som allerede har vært der.
Femdagers nullstilling av Inge Lindseth og Susann Stave
Faste hjelper kroppen med å fornye celler, reparere vev og redusere betennelser. Med fasteimiterende diett (FID) får du alle disse helsefordelene, men med mulighet til å spise opptil fire måltider om dagen.
Barnematrevolusjonen av Maja Skogstad
Frigjør deg fra matindustriens grep, og ta gode valg for barna dine
Yngre av Hanne S. Finstad
Er det mulig å snu aldringsprosessen? Hanne Finstad bruker sin egen kropp og sin naturvitenskapelige kunnskap til å finne ut av det. Svaret er «ja»!
Psyllium (fiberhusk) fin, 1 kg, løsvekt, økologisk
Økologisk, finmalt psyllium (også kalt fiberhusk). Supert til glutenfri baking.
Kakaopulver, 250g, løsvekt
Økologisk kakaopulver med som inneholder 20-22% fett. Perfekt til varm kakao og til bakst.
Hampfrø, 250g, løsvekt
Økologisk hampfrø er et superfrø med veldig høyt protein- og fettinnhold.
Pepper hvit malt, 100g, løsvekt
Økologisk hvitt pepper som passer godt i mange matretter og som bordkrydder.
Villpepper hel (Voatsiperifery), 100g, løsvekt (ikke sertifisert øko)
Fantastisk håndplukket Voatsiperifery-pepper (Piper borbonense)fra Madagaskar.
Dill frø, 100g, løsvekt
Økologiske dillfrø.
Hvtløksgranulat, 100g, løsvekt
Supert økologisk hvitløkskrydder i granulat (str: 1-3mm).
Hvitløksgranulat røkt, 100g, løsvekt
Økologisk dyrket hvitløk (Allium sativum) i granulat (str: 1-3mm). Hvitløken er røkt på bøkeved i Tyskland.
Peppermiks hel, 100g, løsvekt
Fargerik, økologisk pepperblanding med fire typer pepper.
Tomatpulver, 100g, løsvekt
Superanvendelig pulver av økologisk, soltørket tomat.
Pimente D`esplette, 50g, løsvekt
Økologisk Piment d´Espelette chili (Capsicum annuum) kan brukes på det meste av mat, også sjokolade eller frukt.
Birds Eye (piri piri) hel chili, 25 g, løsvekt
Vår økologiske birds eye er en intens og kraftig chili med en fruktig og pepperaktig smaksprofil.
Fermenteringskurs: Fermentering av grønnsaker, kimchi og surkål (onsdag 5.juni)
Fermentering er i vinden og er en tradisjonell teknikk som hører med til fremtiden. Fordelen ved fermentering er store mengder probiotika, i tillegg til masse spennende smaker.
Fermenteringskurs: Probiotisk drikke - lørdag 8.juni 2024
Lær å lage fantastisk gode og sunne fermenterte drikker som vannkefir, kombucha og ingefærøl.