Probiotic Craft er en helt ny serie innovative økologisk sertifiserte rengjøringsprodukter til hjemmet med probiotika. Foruten produktenes effektive, giftfrie og probiotiske formler for sunnest innemiljø, er fomlene tilsatt eksklusive naturlige virkestoffer slik som hyaluronsyre, lotusekstrakt og planteoljer for best å pleie hender, tøy og møbler.

Alle produktene er duftfrie fordi du selv skal kunne velge om du vil tilsette duft i hjemmet eller ikke. Probiotic Craft har i samarbeid med franske dufteksperter utviklet en duftkolleksjon med 100% naturlige duftoljer som du trygt kan tilsette i rengjøringsproduktene etter eget ønske.

Ved hjelp av naturvitenskap er Probiotic Craft utviklet for å ta vare på miljøet, naturen og forbedre livskvaliteten. Det er kun valgt de beste og mest overlegne naturlige råvarene av høyest kvalitet sammen med den uovervinnelige basen av dem alle, probiotika! Probiotika spiller en viktig rolle for helsen vår, det er gode bakterier som beskytter kroppen mot dårlige bakterier og stimulerer immunsystemet. Konvensjonelle vaskemidler fungerer som antibiotika, de forstyrrer den naturlige mikrofloraen i hjemmet ved å ikke bare fjerne de dårlige, men også de gode bakteriene. Probiotic Craft vil ikke forårsake ubalanse, men i stedet berike hjemmet med gode bakterier. Når du fortsetter å bruke probiotiske rengjøringsprodukter vil de gode bakteriene dominere i innemiljøet og beskytte oss mot de dårlige, sykdomsfremkallende bakteriene.

Probiotic Craft -produktene er økologisk sertifisert av Ecocert og sertifisert veganske. De er allergivennlige; dermatologisk testet og godkjent av allergologer. De er dessuten garantert fri for skadelige kjemikalier, konserveringsmidler og parfyme.