Svarte bønner setter farge og god smak på maten. Gir lang metthetsfølelse. Fulle av nyttige planteproteiner, kostfiber og mineraler.
Økologisk kakaopulver med som inneholder 20-22% fett. Perfekt til varm kakao og til bakst.
Økologisk, finmalt psyllium (også kalt fiberhusk). Supert til glutenfri baking.
Økologisk quinoa er supersunt og kan brukes i nesten all matlaging.
Tørkede og økologiske kidneybønner. Røde kidneybønner er full av proteiner, antioksidanter, fiber og jern.
Supergod, økologisk sprøstekt løk. (18% fett)
Økologisk sprø cornflakes av mais. I vanlig cornflakes kan det være mye sukker. Denne er uten sukker. Et sunnere alternativ.
Spagetti snurret i fuglereder fra bakeriet på Vidaråsen Landsby. Vi leverer i 500g poser.
Supergode pastaskruer laget av 100% spelt fra bakeriet på Vidaråsen Landsby. Vi leverer i 500g poser.
Byggryn nytes i stedet for ris eller nudler, og passer like godt i kalde retter som i varme.
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks.
Økologisk melis laget av økologisk rørsukker.
Naturlig søt og smakfull, økologisk kokosmasse som er velegnet til kaker, kjeks, kokosboller, smoothies, desserter, musli og liknende.
Sesamfrø med skall.
1 kg små/lettkote, økologiske havregryn.
1 kg store, økologiske havregryn.
Chiafrø er utrolig næringsrikt og kan brukes til “alt”.
Urfrøet er både svært næringsrikt og glutenfritt!
Linfrø brukes i bakverk og musli eller presses til olje.
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler. Bokhveten er avskallet.
Linser inneholder mye proteiner, jern og noe kalsium, folinsyre og magnesium. De passer godt til å ha i kjøttdeigen, kjøttkaker eller salater.
Kokosblomstsukker er et godt og sunt alternativ til hvitt raffinert sukker.
Smaksrikt lysebrunt økologisk rørsukker fra India. Større krystaller, egner seg godt til baking, til sylting og safting.
Kikerter er fulle av gode næringstoffer, gir god metthetsfølelse og energi som varer. Det er en matvare du med fordel kan spise mer av.