
Doves tradisjonelle cornflakes er glutenfri og inneholder lite fett.
Doves farm frokostblanding 375g, økologisk. Disse flakene laget av ris og bokhvete er fiberrike og passer perfekt til frokost, lunsj eller når du bare har lyst på noe godt.
En knasende frokostblanding med ristet bokhvete, havre, teff og quinoa.
Skall av psylliumfrø er ypperlig å bruke spesielt ved glutenfri matlaging. Psyllium gjør deigen smidigere og saftigere. Dessuten henger bakverket bedre sammen.
Økologisk grønnsaksbuljong av grønnsaker, urter og krydder i pulverform.
Hele og halve økologiske macadamianøtter.
Gule, økologiske erter i løsvekt. Gule erter er perfekt til tradisjonell ertesuppe.
Økologiske, tørkede grønne erter passer til mange retter. De er rike på proteiner, og metter godt og lenge.
Økologisk sjokolade fra Fjåk. Håndlaget sjokolade produsert i Norge.
Økologisk sjokolade fra Fjåk. Håndlaget sjokolade produsert i Norge.
Supergod, økologisk sprøstekt løk. (18% fett)
Fargerik vegansk strøssel til pynt kaker og desserter.
Glutenfritt potetmel som kan brukes til å tykne sauser og retter. Det passer også i brød eller paier.
Marigold næringsgjær (eller tørket inaktiv gjær) gir vegansk mat en ost- og nøtteaktig smak.
Steel cut , eller klipt havre, havre gir den aller beste havregrøten!! Men den egner seg også godt i grov bakst. Det anbefales å bløtlegge den før bruk.
Økologisk melis laget av økologisk rørsukker.
Nyhøstede kokosnøtter der fruktkjøttet er finmalt til krem. Aromaen er fullt bevart. Gir matrettene en eksotisk smak.
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak.
En glutenfri maisstivelse som kan brukes til å tykne supper, sauser, kaker eller andre desserter.
Økologisk sjokolade fra Fjåk. Håndlaget sjokolade produsert i Norge.
Et nydelig kakaopulver med sterk god sjokoladesmak. Ikke tilsatt sukker. Supert til kakao, bakverk eller desserter.
Supernature råkakao superpow(d)er 150g
Ideell tørrgjær med naturlig gjærsmak. Velegnet til baking av brød, kaker og annen gjærbakst.
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Ekstrahert fra tang.
Hydrolysert fiskekollagen med høy renhetsgrad. 100% naturlig. Bra for ledd, brusk, hår, negler, tarm og fordøyelse.
Næringsrikt pulver av rødbete, perfekt i smoothies.