Hvis du ønsker å bestille klær fra Son de Flor hjem må du velge fraktmetode "Frakt - klær fra Son de Flor". Dessverre går ikke klærne inn under  "Fri frakt over 1000kr". Hvis du ønsker å returnere klærne etter å ha prøvd de må du selv dekke returen tilbake til oss. Klærne må returneres utbrukt, i upåklagelig tilstand og med merkingen på.  Ønsker du på bytte størrelse må du returnere klærne, og bestille ønsket størrelse på nytt i nettbutikken.

Klærne kan også bestilles for henting på hentepunktet vårt i Sandefjord. Ønsker du returnere klærne kan det gjøres etter avtale på hentepunktet vårt. 

Har du spørsmål må du gjerne sende oss en mail til: nettbutikk@fatogfe.no

Fortellingen om Son de Flor begynner akkurat som alle eventyr gjør: Det var en gang i et lite land nær det store havet bodde det to søstre.." Og faktisk begynte alt med to søstrene, trette av å jage årstider i en raskt endrende moteindustri var de sikkre på at det fantes en måte å bremse denne verden litt ned på ved å skape permanent skjønnhet i sine design, uten at det er behov for konstant forbruk. 

Son de Flor vet hvem som jobber i selskapet og de kan forsikre oss med helt rettferdig produksjon og Oeko-Tex® 100-sertifisering.

Plaggene som ikke lages i vårt laboratorium, til lokale produsenter som overholder EU´s regelverk, respektfulle arbeidsforhold og lønn.