Butikkmedarbeider/assisterende butikksjef i nettbutikken og i gårdsbutikken vår på Fevang i Sandefjord. (Søknadsfrist 23.sept 2019.)

Vår kjære Kristine skal i foreldrepermisjon fra januar 2020. Vi leter derfor etter noen som kan fylle hennes plass mens hun er borte. Stillingen er derfor i første omgang et vikariat. Stillingens størrelse kan tilpasses etter ditt behov eller ønske, men vi trenger en som kan jobbe minst 50%. Det kan være aktuelt å øke stillingsprosenten opp til 100%.

Hvordan ser ukene ut på Fat og Fe?

Mandager (og tirsdager ved behov) jobber vi med bestillinger av varer, utsending av nettbutikken, oppdatering av nettbutikk, kundekontakt på mail, forbredelser til ny uke og annet forefallende arbeid. 

Onsdag til lørdag er butikken åpen. Da vil arbeidsdagene bestå av å klargjøre butikk til den skal åpne (renhold, rydding, osv), varemottak, trimme og fylle hyller, prat med kunder, kundeveileding, håndtere kasse, sortere egg, samt stenging av butikken etter endt dag med tilhørerende rutiner. 

Vi jobber hver tredje/fjerde lørdag. 

Kristine har i dag, i tillegg til å jobbe i butikken, kontakt/ansvar for enkelte leverandører/varelinjer, bestiller varer og har ansvar for nettbutikk. 

Hvem er du?

Vi leter etter en blid, serviceinstilt, ryddig ogansvarsfull person med stor arbeidskapasitet. Vi krever ingen formell uttdannelse, men erfaring fra salg, butikk, nettbutikk, foto, matproduksjon ute på jordet (grønnsaker/bær/dyr) eller fra matproduksjon inne på kjøkken/videreforedling er en fordel. 

Fat og Fe er en gårdsbutikk med sterkt fokus på bærekraftige og etisk produserte produkter, økologisk mat og en grønn livsstil. Vi har mildt sagt verdens fineste kunder som er engasjerte, ivrige og bevisste. Mange av våre kunder er opptatt av hva de spiser, hvor maten kommer fra og hvordan de kan gjøre hverdagen mer miljøbevisst. Mange er også glade i kaffe på trappa, gode samtaler, en tur på landet og fugelsang i store trær. Du bør derfor være interessert i økologi, miljø og natur, være glad i mennesker og glad i å slå av en prat. 

Fat og Fe er en veldig koselig arbeidsplass med mye fokus på gjestene våre, opplevelsen rundt handelen og det å kommer på besøk til gården. Vi er glade i fargerike puter, mange pledd, stripete gulv, fin emballasje og sløy jazz. Samtidig er Fat og Fe en arbeidsplass med høyt tempo, mye å gjøre, mange varer og mange ting å sette seg inn i. Vi har det veldig gøy på jobb og setter stor pris på purre-teater, sofadans, kreative innspill og god kaffe. 

Selv om vi ønsker en som kan fylle Kristine sin plass trenger du hverken hete Kristine, lage egne forleggingsbøker eller ha verdens fineste håndskrift. Du trenger heller ikke være glad i ta bilder, være god på nettbutikk, kunne masse om garn eller strikking. Vi er veldig opptatt av at butikken blir til i møte med vi som jobber her. Det sies at du blir det du spiser. Fat og Fe blir det som vi som jobber der er. Det kan derfor være at vi, sammen med deg, i 2020 skal utvide kjøkkenhagen enda mer, bygge sauefjøs, begynne med noe vi aldri hadde drømt om, skal bygge kjøkken, selge fisk og tilby konserter i hagen. Kanskje blir det tango på verandaen, meditasjon på loftet, strikkekveld hver onsdag eller kurs i blomsterbinding. Vi blir kjempeglad for ny kunnskap, nye folk og nye innspill. 

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Vi blir kjempeglad om du sprer ordet, og hvis du er vår "nye nye-Krsitine" håper vi du sender oss en mail med CV og noen ord om deg. Maildressel: jobb@fatogfe.no

Hilsen Emilie, Anne-Kjersti, Silje, Kristine, Thea og hønene.